Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Home » τα νεα μας » Rock Climbing

Rock Climbing

Rock Climbing στο Μικρό Βυρό, Σέρρες

Το rock climbing είναι μια συναρπαστική δραστηριότητα που συνδυάζει την άσκηση, την περιπέτεια και τη σύνδεση με τη φύση. Αν αναζητάτε μια εξόρμηση που θα σας γεμίσει με αδρεναλίνη και θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στη φύση, η αναρρίχηση στον Μικρό Βυρό είναι η ιδανική επιλογή για εσάς!
Το αναρριχητικό πεδίο του Μικρού Βυρού απέχει μόλις 7 χιλιόμετρα από τις Σέρρες. Οι διαδρομές αναρρίχησης που έχει είναι κατάλληλες για κάθε επίπεδο αναρριχητή. Υπάρχουν διαδρομές για αρχάριους αλλά και έμπειρους αναρριχητές.

Η εξόρμησή μας

Η εξόρμησή μας θα γίνει την Κυριακή 12 Νοεμβρίου. Είναι κατάλληληλη για κάποιον που δεν έχει ξανακάνει rock climbing αλλά και τον έμπειρο που επιθυμεί να γνωρίσει και να σκαρφαλώσει με έναν από τους πιο αναγνωρισμένους Έλληνες αναρριχητές και οδηγούς βουνού.  Στο πεδίο αναρρίχησης θα μας περιμένει ο εκπαιδευτής Γιώργος Γκάλιος.

anarrixisi

Θα σου παρέχουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό. Ο Γιώργος θα εξηγήσει την χρήση του και θα μοιραστεί μαζί μας την τεχνική της αναρρίχησης. Στη συνέχεια, με την καθοδήγησή του θα κατακτήσεις την κορυφή του βράχου! Η θέα και το συναίσθημα από ψηλά είναι μοναδικά!

Για να έρθεις κλείσε την θέση σου εως την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου!
Η πρόσκληση δεν αφορά μόνο τα μέλη του γυμναστηρίου μας, είναι ανοιχτή σε όποιον θέλει να ζήσει αυτή τη μοναδική εμπειρία!
Τηλεφώνησέ μας ή στείλε μας ένα μήνυμα από εδώ.

Γιώργος Γκάλιος

Ο Γιώργος Γκάλιος είναι διακεκριμένος Οδηγός Βουνού από το 1993. Mέλος του Σωματείου Ελλήνων Οδηγών Βουνού (ΣΕΟΒ). Εκπαιδευτής Ορειβασίας – Αναρρίχησης της ΕΟΟΑ(1990). Προπονητής Ορειβασίας από τη ΓΓΑ(1992).

Mε πάνω από τριάντα χρόνια εμπειρίας σε Σχολές της Ελληνικής Ομοσπονδίας, σε Συλλόγους της Θεσσαλονίκης και της υπόλοιπης Ελλάδας, έχει διδάξει σε Σχολές Εκπαιδευτών και Βοηθών Εκπαιδευτών της ΕΟΟΑ, σε ΔΙΕΚ στην ειδικότητα Συνοδών Βουνού καθώς και σε ομάδες του Πυροσβεστικού σώματος και του Στρατού.

Η πολύχρονη εμπειρία του, το αμείωτο ενδιαφέρον του για την μετάδοση της γνώσης και η βαθειά του αγάπη για την αναρρίχηση κάνουν τον τρόπο διδασκαλίας του μοναδικό, καθώς δίνει τα απαραίτητα εφόδια για την εξέλιξη του κάθε αναρριχητή ξεχωριστά και δημιουργεί τις πλέον ασφαλείς συνθήκες για τη σωστή διεξαγωγή των δράσεων.

anarrixisi