Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Pilates

 
Τι είναι

Το πιλάτες είναι μια μέθοδος γυμναστικής που αναπτύχθηκε  την δεκαετία του 1920 από τον Joseph Pilates. Είναι ένας ασφαλής τρόπος εκγύμνασης. Δυναμώνει τους μυς, βελτιώνει την στάση, την ευλυγισία και την κινητικότητα του σώματος. Δεν προκαλεί τραυματισμούς, αντιθέτως συμβάλει στην αποκατάσταση μετά από αυτούς.

Στο πιλάτες οι ασκήσεις εκτελούνται με συγκέντρωση, σωστές αναπνοές, ομαλή και ελεγχόμενη ροή κινήσεων. Με τον τρόπο αυτό νους και σώμα συνεργάζονται, αποκτούμε τον έλεγχο των κινήσεών μας και πολύ σύντομα βλέπουμε τα αποτελέσματα της προσπάθειάς μας.

Σε ποιον απευθύνεται

Το Pilates απευθύνεται σε όλους!

Δεν υπάρχει όριο ηλικίας για να ξεκινήσετε την άσκησή σας με αυτή την μέθοδο, όποιο και να είναι το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης.

 

Pilates ring Flame Studio Serres
Pilates | Reformer | Wall Units | Pilates TRX | Prenatal

Στο Flame Studio Σέρρες  θα βρείτε τμήματα Pilates στα οποία γυμναζόμαστε χρησιμοποιώντας το βάρος του σώματός μας αλλά και φορητά όργανα του πιλάτες, fitballs, rings, λάστιχα κ.α. τα οποία και σας τα παρέχουμε. Η συνδρομή σας δίνει πρόσβαση στην αίθουσα που είναι εξοπλισμένη με τα Wall Units δηλαδή τα επιτοίχια όργανα πιλάτες αλλά και στα μαθήματα Pilates TRX.

Τα τμήματα Pilates Reformer είναι διαθέσιμα στην τρίτη αίθουσα του studio. Επωφεληθείτε από τις δυνατότητες που προσφέρουν τα κρεβάτια του πιλάτες σε ολιγάριθμα γκρουπ ή ιδιωτικές συνεδρίες.

Για τις μέλλουσες μητέρες υπάρχει το τμήμα γυμναστικής prenatal. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό εδώ.