Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο


|Pilates
|Yoga
|Aerial

To Studio

 

Το γυμναστήριο Flame Studio στις Σέρρες εξειδικεύεται στο Pilates, Pilates Reformer, τη Yoga και την Aerial Yoga. Όποιο και να είναι το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης, είτε είστε αρχάριος ή προχωρημένος ή προέρχεστε από κάποιον τραυματισμό, σε εμάς θα βρείτε τον χώρο που ψάχνετε. Στις άνετες και φωτεινές μας αίθουσες θα γυμναστείτε με ασφάλεια από έμπειρους και υπεύθυνους γυμναστές. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέγετε τις μέρες και τις ώρες που σας εξυπηρετούν κάθε εβδομάδα. Πολλά μαθήματα μεταδίδονται ζωντανά διαδικτυακά και τα μέλη μας έχουν τη δυνατότητα να γυμναστούν online αν το προτιμούν.

Στο πρόγραμμά μας θα βρείτε και το Bungee Fitness, έναν σύγχρονο και διασκεδαστικό τρόπο άσκησης που εκπλήσει όποιον το δοκιμάζει και αποκτά φανατικούς φίλους!

Στις παροχές του Flame Studio Serres συμπεριλαβάνονται το Personal Training για όσους επιθυμούν να ασκούνται ένας προς έναν με τον γυμναστή αλλά και γυμναστική για εγκύους και νέες μητέρες, Prenatal & Postnatal.

Το πρόγραμμα

 

Το γυμναστήριο λειτουργεί από Δευτέρα εώς Παρασκευή. Η συμμετοχή στα μαθήματα γίνεται κατόπιν κράτησης θέσης. Δεν δεσμεύμεστε σε συγκεκριμένες ώρες αλλά μπορείτε να επιλέγετε αυτές που σας εξυπηρετούν. Η κράτηση αλλά και η έγκαιρη ακύρωση της θέσης σας γίνεται εύκολα διαδικτυακά.

Flame_Studio_Banner

Personal Training

 

Εάν προτιμάτε την ατομική προπόνηση επιλέξτε μας και θα επιμεληθούμε την δημιουργία ενός προγράμματος προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας. Functional training, γυμναστική με ιμάντες TRX, Bungee fitness, γυμναστική αποκατάστασης αλλά και προσωπικές συνεδρίες Pilates, Yoga και Aerial Yoga είναι στη διάθεσή σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας ενημερώσουμε για τις διαθέσιμες ώρες, μία από τις τρείς αίθουσες του Flame Studio σας περιμένει!

γυμναστήριο Σέρρες Β

Συνδρομές

 

Στο γυμναστήριό μας έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε τη συνδρομή που θα αποκτήσετε ανάλογα με τη συχνότητα των επισκέψεών σας. Επίσης, όλα τα πακέτα σας δίνουν αυτόματα πρόσβαση στα διαδικτυκά μας μαθήματα. Δείτε τις συνδρομές μας και διαλέξτε αυτή που σας ταιριάζει!

Δείτε τα νέα μας, τα καινούργια ομαδικά τμήματα και ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες μας με ένα κλικ.

Οι γυμναστές

 
Giota Venizelou

Γιώτα Βενιζέλου

Καθ. Φυσικής Αγωγής
Pilates Instructor
Yoga Teacher 500hr
Aerial Yoga Teacher

Η ενασχόληση της με την σωματική αγωγή ξεκίνησε από μικρή ηλικία μέσω του κλασικού μπαλέτου. Σπούδασε στα ΤΕΦΑΑ Σερρών και έκτοτε εμπλούτιζει τις γνώσεις της παρακολουθώντας εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Έχει διδαχθεί τη μέθοδο του Pilates, την οποία εξασκεί αδιάλειπτα από τα φοιτητικά της χρόνια, από την Dr. Ε. Τσίντσιφα και συμμετάσχει σε εκπαιδευτικά σεμινάρια των Alan Herdman, Χ.Πανταζοπούλου κ.α. εξειδικεύοντας τις γνώσεις της στη χρήση των οργάνων του πιλάτες αλλά και σε τομείς όπως η γυμναστική στην εγκυμοσύνη και σε ανθρώπους με κινητικά προβήματα.

Η επαφή της με τη Yoga ξεκίνησε το 2012, είναι πιστοποιημένη 500hr Yoga Teacher και Advanced Aerial Yoga Teacher από την Ε. Μουρατίδου και  καθώς και δασκάλα παιδικής Yoga και Aerial Yoga Kids από την Κ. Λαρή.

Έχει διατελέσει προπονήτρια ενόργανης στον αθλητικό σύλλογο Σίρις, εργάστηκε σε γυμναστήρια στις Σέρρες στις αίθουσες ομαδικής άσκησης αλλά και ως personal trainer ενώ επι σειρά ετών διηύθυνε το Asana Σερρών της Ε. Πετρουλάκη Ivic.

Το 2018 ίδρυσε το Flame Studio εκπληρώνοντας την επιθυμία της να δημιουργήσει έναν χώρο αφιερωμένο στο Pilates και την άσκηση της Yoga.